• Ontdek een unieke locatie aan de oevers van de Loire, jouw camping aan het water

  • lien vers la version anglaise du camping
  • lien vers la version française du camping
Contact : +33. 4 77 63 43 43

Openingstijden Van april 19 tot september 7

Activiteiten

Zwemmen - Verwarmd Zwembad met 26°, Kinderbad, Meer

Meer weten

Zwembad en kinderbad : Baden, ontspannen en zwemmen : welkom aan het zwembad van de camping. Vanaf de eerste zonnestralen van mei, tot begin september wacht een zwembad van 13 op 7 meter op uw komst. Voor de kleinsten is er een kinderbad van 4 op 4 meter en 40 cm diepte: een veilig kinderbad onder toezicht van de ouders, eventueel met (...)

Lees meer ...

Uitstappen - Wandelaars en mountainbikers

Meer weten

Wandelaars en mountainbikers vinden in het departement van de Loire ongeveer 6000 km aan afgebakende routes, waarvan enkele rechtstreeks toegankelijk zijn van op de camping. U kan een uitstap maken naar Pet d’Âne, waar u een fantastisch uitzicht heeft op het departement, de stromende rivier en het schiereiland Mars. Voor de echte (...)

Lees meer ...

Recreatie - Al uw gratis activiteiten

Meer weten

Op de camping vindt u een minigolfterrein, pingpongtafels, City Park,een petanqueterrein, een tafelvoetbal, een beachvolleyterrein, gezelschapsspellen en een speeltuin voor kinderen tussen 3 en 6 jaar oud. Al deze activiteiten zijn gratis en de camping voorziet u van materiaal. Amateurvissers en professionelen bevinden zich in het paradijs (...)

Lees meer ...

Speelzaal - Een ruimte van 100 m2

Meer weten

Naast de bar vindt u een ontspanningszaal van ongeveer 100 m2 waar je gezellig samen kan zijn. Binnen vindt u een bibliotheek, spelletjes voor de kinderen, gezelschapsspellen en er is een televisie ter beschikking tussen 10 uur en 23.30 uur.

Lees meer ...

Pêche - En eau douce

Meer weten

Het meer van Villerest is een meer van de tweede categorie. Vanaf de opening van de camping, op 11 april, tot 2 juni mag u vissen op een afstand van 500 meter van de camping (verordening van de prefect in 2017 ter bevordering van de voortplanting van de vissen). Vanaf 3 juni mag u vissen zonder de camping te verlaten. De tewaterlating van uw (...)

Lees meer ...

Activiteiten -

Meer weten

Activiteiten : Treetop adventure park 30 minuten www.jas-aventure.fr Reis in heteluchtballon 30 minuten http://www.altibulle.com Bezoek van een boerderij voor kinderen 20 km www.bienvenue-a-la-ferme.com Huren van boot Roanne www.port-de-roanne.fr Het herstellen van de inwoner van Roanne www.helloresto.fr Maar nog steeds...... Rondvaart (...)

Lees meer ...

Entertainment / kids club -

Meer weten

Entertainment / kids club Kinderen van 8/07 tot 24/08 Club. Maandag tot vrijdag 10h / 12h ( gaming / creatieve workshops / ..... ) Maandag, woensdag en donderdag 15u / 05:45 activiteiten voor kinderen / jongeren / volwassenen ( toernooi / sport / lotto .... ) Maandag tot vrijdag 18u / 18u30 Mini disco. Opblaasbare spelen, de hele dag en (...)

Lees meer ...