Navigatie

04 77 63 43 43 - 42590 Saint-Paul de Vezelin - Open van april tot september

facebook
instagram

De stacaravans & Chalet

Back home

Om te genieten van de rust van onze camping en tegelijkertijd alle voorzieningen te hebben, bieden we u een selectie van onze stacaravans aan, met de mogelijkheid om in alle comfort op vakantie te gaan tot en met zes personen. U kan kiezen tussen verschillende modellen, gaande van 21 tot 34m2. U vindt er de nodige opslagruimte en een optimale inrichting. Naast de woonkamer hebt u enkele kamers, een volledig uitgeruste keuken, een toilet en een badkamer met douche.

U kan zelf beddengoed en kussens meenemen, of u kan deze huren op de camping. Om u een maximale hygiëne te garanderen, zijn onze matrassen beschermd door wegwerpbare matrassenbeschermers. Bovendien hebben alle stacaravans een overdekt terras en een tuin zodat u optimaal kan genieten van het natuurlijke kader van onze camping, vanaf het ontbijt tot aan de BBQ, die u tot uw beschikking hebt tijdens uw vakantie.

Deze vakantiewoningen geven u de mogelijkheid om te genieten van alle activiteiten en animatie, voor een vakantie in openlucht, met ‘het comfort van thuis.’

Voor uw rust en om uw verblijf nog aangenamer te maken, hebt u de mogelijkheid om te reserveren buiten het traditionele ‘zaterdag-tot-zaterdag’ systeem. Dit biedt u de mogelijkheid om de drukke zomerfiles te vermijden. Aarzel vooral niet om ons hierover te contacteren.

Slechts 1 hond per huur.

Camping Arpheuilles

Lieu dit Arpheuilles - 42590 Saint-Paul-de-Vézelin

Phone

04 77 63 43 43

GPS

Lat. : 45.9095625 - Long. : 4.069852999999966

Opening van de camping

Open van 19 april tot 7 september

betaling

CB - Chèque Vacance - Vacaf - Chèque - Espèce