• Ontdek een unieke locatie aan de oevers van de Loire, jouw camping aan het water

  • lien vers la version anglaise du camping
  • lien vers la version française du camping
Contact : +33. 4 77 63 43 43

Openingstijden Van april 19 tot september 7

Accommodatie

De stacaravans -

Meer weten

Om te genieten van de rust van onze camping en tegelijkertijd alle voorzieningen te hebben, bieden we u een selectie van onze stacaravans aan, met de mogelijkheid om in alle comfort op vakantie te gaan tot en met zes personen. U kan kiezen tussen verschillende modellen, gaande van 21 tot 34m2. U vindt er de nodige opslagruimte en een optimale (...)

Lees meer ...

Safari lodge - Lodge met zicht op het meer 5 personen

Meer weten

Breng uw vakantie door in een luxueus ingerichte tent. Ze is opgezet in het grasland en gaat natuurlijk op in het landschap. De staanplaatsen zijn ruim. Ze bevinden zich aan het water en bieden een onbegrensd uitzicht op het meer. De Safari lodge is ideaal voor wie houdt van riante plekken, de natuur en de visvangst. Hier ervaart u het echte (...)

Lees meer ...

Safari Familie tent - Safari Familie tent tot 5 personen, zonder sanitair

Meer weten

Ideaal voor een eerste kampeerontdekking met de familie. Hier vindt u de voordelen van kamperen, zonder enig nadeel. U brengt enkel uw beddengoed mee (onderlaken, dekbedovertrek en kussenslopen). Deze tent van20 m2 biedt comfort en is praktisch uitgerust voor 5 personen. Er zijn 2 slaapkamers, 1 kamer met een tweepersoonsbed en 1 kamer met een (...)

Lees meer ...

Onze kampeerplaatsen - Plaatsen tussen 80 en 120 m2

Meer weten

Wij bieden u kampeerplaatsen aan tussen 80 en 120 m2, met een vlakke ondergrond. De plaatsen zijn aangelegd in terrasvorm op een terrein van 3 hectare, in het hart van de natuur en met rechtstreekse toegang tot het meer van Villerest. De vele kampeerplaatsen bieden u een uniek zicht op de Loire, terwijl u kan genieten van een mooie (...)

Lees meer ...

kampeerplaats hele jaar - uw familie en uw vrienden in alle vrijheid

Meer weten

Een kampeerplaats huren voor het hele jaar, is kiezen voor een vakantie- en huurmethode voor u, uw familie en uw vrienden in alle vrijheid. De kampeerplaatsen zijn 100 m2 groot en u hebt de mogelijkheid er een caravan of stacaravan op te installeren. (bekijk het tabblad verhuur stacaravans) Het huurcontract wordt elk jaar herbekeken. Het (...)

Lees meer ...

Vente de Mobil home - Devenez propriétaire sans plus tarder

Meer weten

Le camping d’Arpheuilles vous propose d’acheter un mobile home déjà installé, prêt à fonctionner avec terrasse sur une parcelle de 100 m2 à partir 24900 euros. Tous nos mobiles home sont à vendre ! Venez les visiter !!!!!

Lees meer ...

Bijeenkomst, CE, Vereniging - Een ideale plak voor uw events

Meer weten

Vindt u de ideale plek niet voor een bijeenkomst met familie of vrienden ? Wenst u een domein in de natuur, veilig voor uw kinderen. Zoek niet verder !!!!! Camping d’Arpheuilles verwelkomt u met een vijftigtal slaapplaatsen, een ontspanningszaal en talrijke ontspanningsmogelijkheden. Accommodatie : Stacaravans of houten chalets voor 4 tot (...)

Lees meer ...