• Ontdek een unieke locatie aan de oevers van de Loire, jouw camping aan het water

  • lien vers la version anglaise du camping
  • lien vers la version française du camping
Contact : +33. 4 77 63 43 43

Openingstijden Van april 19 tot september 7

Diensten

Informations :

- La 1ère grande surface est situé à 12 km du camping
- Le médecin est situé à 12 km du camping

Bar Snack - Un anti-stress dès les premiers instants

Meer weten

De toon is gezet, u kan nu uw kinderen in alle veiligheid vrij laten en gedurende heel de dag iets komen drinken in schaduw van de blauweregen aan de bar. De snackbar is alle dagen geopend in juli en augustus 8:30 uur/ 12:00 uur en 14:00 uur/ 23:00 uur met stokbrood en koffiekoeken. De bar is geopend in het weekend gedurende het laagseizoen. (...)

Lees meer ...

Winkeltje - Ouverte du matin jusqu’au soir !

Meer weten

Winkeltje Opening van ochtend tot avond ! Zelfs al vindt u een grote supermarkt op 12 kilometer van de camping (Saint Germain Laval), een klein winkeltje op de camping is geopend, ’s ochtends tot ’s avonds. Het is veel gemakkelijker om u soms te wenden naar ons voor een pak pasta, een fles melk, een liter rosé, alle basisproducten behalve verse (...)

Lees meer ...

wasserette - Laver, sécher et même repasser

Meer weten

Wasserette Wassen, drogen en zelfs strijken Vakantie is geen vakantie als we onze kledij met de hand moeten wassen. Op de camping kan u wassen, drogen en zelfs strijken. De machines werken op jetons die u kan verkrijgen aan de receptie. Wasmachine: 4 euro Droogkast: 4 (...)

Lees meer ...

Extra dienstverlening - Huur diversen

Meer weten

Huur beddengoed voor 2 personen : vast bedrag 10 € Huur beddengoed voor 1 persoon : vast bedrag 10 € Huur kinderbedje : 2 € / dag Opkuis van de woning op het einde van het verblijf : 48 € Huur frigo : 5 € / dag Huur kano : 7 € per dag voor 2 personen (kano, zwemvest, peddels) Het huren van kano’s is voorbehouden aan de (...)

Lees meer ...

WC -

Meer weten

Gezondheid werden gerenoveerd in 2016

Lees meer ...