• Ontdek een unieke locatie aan de oevers van de Loire, jouw camping aan het water

  • lien vers la version anglaise du camping
  • lien vers la version française du camping
Contact : +33. 4 77 63 43 43

Openingstijden Van april 19 tot september 7

Toerisme

Rhône Alpes - Het middelpunt van Europa

Meer weten

In de regio van Rhône Alpes vindt u een fascinerend patrimonium en een opmerkelijk cultureel aanbod. Camping d’Arpheuilles is ideaal gelegen om een bezoek te brengen aan grootse steden als Lyon, Clermont-Ferrand en Saint-Etienne.

Lees meer ...

Loire - Ontdek ons departement

Meer weten

Camping d’Arpheuilles, gelegen in St. Paul de Vézelin, regio Rhône Alpes, departement van de Loire, nodigt u uit om op stap te gaan en Loire 42 te ontdekken. Ontdek de musea, kastelen, monumenten en karakteristieke dorpjes van ons historisch patrimonium. Château de La bâtie d’Urfé, Saint-Étienne-le-Molard La Bâtie d’Urfé is uniek in Frankrijk en (...)

Lees meer ...

De streek van Roanne - Streek van de gastronomie

Meer weten

Camping d’Arpheuilles, gelegen in St. Paul de Vézelin, regio Rhône Alpes, departement van de Loire, nodigt u uit om op stap te gaan en de streek rond Roanne te ontdekken. Het patrimonium van Roanne Het klooster van Ambierle Gotische architectuur uit de 15e eeuw, glasramen uit diezelfde periode, Brusselse beeldende kunst uit 1466 (sculpturen (...)

Lees meer ...

Partners -

Meer weten

Partners : De regionale raad voor advies van de regio Rhône Alpes : www.rhonealpes.fr De algemene raad van de Loire : www.loire.fr Via Natura : www.la-via-natura.com

Lees meer ...