Navigatie

04 77 63 43 43 - 42590 Saint-Paul de Vezelin - Open van april tot september

facebook
instagram

Een gezellig moment op de camping

Back home

Een gezellig moment op de camping

Een gezellig moment op de camping

Kamperen is meer dan alleen een eenvoudige accommodatie voor een vakantie. Het is ook een van de favoriete bestemmingen voor vakantiegangers voor familiebijeenkomsten zoals bijvoorbeeld neven en nichten. Naast het genieten van een totale verandering van omgeving, genieten ze van een vriendelijke tijd op de camping en een ruimte die groot genoeg is voor grote gezinnen om zich te verzamelen. Cousinade, familie-, bedrijfs- of verenigingsbijeenkomst. De camping biedt een ideale plek voor dit soort evenementen.

Waarom een camping kiezen om te verzamelen?
Een camping, ook gelegen aan de waterkant, in het departement Loire (42), is gewoonweg pure gezelligheid. Door zijn configuratie en

activiteiten,

is het bijzonder geschikt voor nieuwe ontmoetingen. Het is niet mogelijk om je daar te vervelen! Hoewel de sfeer kan verschillen afhankelijk van de grootte en de ligging van de camping, is de gezelligheid altijd doorslaggevend. U kunt de tijd nemen om elkaar te ontmoeten en nieuwe mensen te ontmoeten, nieuwe vrienden te maken en nieuwe mensen te ontmoeten.
Het succes van de camping ligt ook in de zeer vriendelijke en familiale sfeer. Het is een ideale plek om te genieten van een vakantie met familie en vrienden of zelfs voor een bedrijfsseminarie. Het biedt ook veilige speelplaatsen voor het hele gezin.

De activiteiten op de camping....
Een ander voordeel van kamperen is de mogelijkheid om deel te nemen aan allerlei activiteiten. Of het nu sportief of cultureel is, er is geen gebrek aan mogelijkheden en ze zijn vaak geschikt voor een zeer breed publiek. Het is ook een waar paradijs voor kinderen en tieners, die houden van levendige clubs, speeltuinen, zwembaden, ... Ook zij leggen contacten met kinderen van hun eigen leeftijd en maken sterke vriendschappen. Hoewel tieners soms terughoudend zijn om met hun gezin weg te gaan, waarderen ze altijd de onafhankelijkheid die de camping biedt.
Er zijn veel gezellige momenten op de camping en ze gaan het hele gezin aan. Tot slot bieden de campings meestal een grote verscheidenheid aan accommodaties. Tenten, hutten en stacaravans verwelkomen dan de vakantiegangers in comfortabele en praktische omstandigheden. Bovendien is het een goedkope oplossing om te verblijven voor vakantie en vooral in het kader van familiereünies zoals neven en nichten!

De Camping d’Arpheuilles, een unieke plek voor uw bijeenkomsten...
U bent op zoek naar een unieke plek in de Loire, voor uw familiebijeenkomsten, uw zakelijke seminars. De 3-sterren camping in Arpheuilles biedt u plaatsen in de zon van de Loire (42) langs de rivier met een ideale infrastructuur voor deze evenementen. Veel accommodaties, te huur (van 30 tot 100 bedden). Op deze camping kunt u genieten van leuke en ontspannende activiteiten aan de waterkant: verwarmd zwembad (vanaf 1 mei), kikkerbad, kano, stadspark, volleybalveld, biljart, jeu de boules baan. Voor neefjes en nichtjes is er een zaal op de camping beschikbaar voor een intiemere bijeenkomst en om andere vakantiegangers niet te storen na 23.00 uur. De capaciteit van deze zaal is 60 personen. Tafels, stoelen en borden zijn beschikbaar. Een bibliotheek en spelletjes zijn beschikbaar om een aangename tijd met het gezin door te brengen. Wat de catering betreft, kunnen maaltijden en ontbijten worden geboekt.

Het is raadzaam om alle nodige informatie te vragen aan de Camping d’Arpheuilles, om dit soort evenementen te overwegen. Camping d’Arpheuilles is een ideale plek aan het water voor familie- en zakelijke bijeenkomsten of gewoon om een aangename vakantie door te brengen in het departement Loire (42).

Contact

Camping Arpheuilles
Lieu dit Arpheuilles
42590 Saint-Paul-de-Vézelin

+33(4) 77 63 43 43

Email

arpheuilles.camp@gmail.com

GPS

Lat. : 45.9095625 - Long. : 4.069852999999966

Camping Arpheuilles

Lieu dit Arpheuilles - 42590 Saint-Paul-de-Vézelin

Phone

04 77 63 43 43

GPS

Lat. : 45.9095625 - Long. : 4.069852999999966

Opening van de camping

Open van 19 april tot 7 september

betaling

CB - Chèque Vacance - Vacaf - Chèque - Espèce