Navigatie

04 77 63 43 43 - 42590 Saint-Paul de Vezelin - Open van april tot september

facebook
instagram

Kamperen aan het water in de Loire

Back home

Kamperen aan het water in de Loire

Kamperen aan het water in de Loire

U wilt niet het comfort van een stacaravan of een tenthuis aangeboden door een camping in de Loire?

De camping van Arpheuilles, gelegen in het departement van de Loire, aan de rand van het water, is speciaal voor u gemaakt en biedt u uitstekende locaties om uw vakantie door te brengen in tenten, caravans of campers. Ontdek alle staanplaatsen die deze camping aan het water biedt met een uniek panoramisch uitzicht op de Loire. Zonnige, halfschaduwrijke of volledig schaduwrijke plaatsen, gelegen in het hart van de natuur. Om zich in een tent of caravan te installeren, is er niets beter dan de beschikbare plaatsen op de plattegrond van de camping te ontdekken door advies te vragen aan de receptie van uw 3-sterren camping in Arpheuilles. En voor degenen die dromen van een vakantie onder de sterrenhemel zonder lichtvervuiling, biedt uw camping een wilderniscamping.

Het is aan u om te kiezen voor uw kampeeraccommodatie

Tenten, caravans, caravans, campers. Het is aan u om uw accommodatie en locatie te kiezen.

De tent, voor een terugkeer naar de wortels
Als u niet heeft gekozen voor een accommodatie in een stacaravan of een comfortabele tenthuisje van uw 3-sterren camping in Arpheuilles, kunt u zich uitrusten met een goede tent, vooral als u aan het water verblijft. Een advies: om uw tent goed te kiezen, houdt u rekening met het aantal mensen dat er in zal slapen. Geef altijd de voorkeur aan een iets grotere tent, zodat u uw spullen voor de nacht kunt opbergen en voldoende ruimte hebt voor alle inzittenden. Essentieel aan de rand van het water: het muskietennet! Het zal u in staat stellen om comfortabele nachten door te brengen en de tent te openen zonder angst voor insecten en hun beten. Ook slaapzakken, kussens en vloermatrassen zijn essentieel voor uw comfort. Voor meer comfort op de camping Arpheuilles zijn de tentplaatsen zeer goed gelegen en bieden ze een prachtig uitzicht op de Loire.

Caravan en camper, waterfront camping in comfortmodus...
Voor kampeerders die meer comfort wensen, kunnen ze ook met de caravan of camper komen. De staanplaatsen van de 3-sterren camping Arpheuilles voor caravans en campers kunnen worden uitgerust met stromend water en elektriciteit met de mogelijkheid om grijs water af te tappen. Ter herinnering, uw camping in Arpheuilles, gelegen in de Loire, raadt u niet aan om met een caravan met twee assen te komen, want hij ligt aan het einde van een weg.

Of u nu in een tent, een camper, een caravan of in de buitenaccommodatie van de camping verblijft, alle voorzieningen zijn ideaal gelegen in het centrum van de 3-sterren camping Arpheuilles. U vindt er het sanitairgebouw met warme douches, volledig gerenoveerd, toiletten, toiletten, toiletcabines, wasserette en ruimte voor de afwas. De meeste campings zijn dus gemakkelijk bereikbaar voor de meeste kampeerders.

Kamperen aan het water, in het departement Loire, in Saint Paul Vezelin voor de vakantie? Dat is een geweldig idee! Om u te helpen bij het klaarmaken van uw koffer en het optimaal genieten van uw verblijf, heeft uw camping een lijst opgesteld met de belangrijkste apparatuur en accessoires voor het kamperen aan het water en biedt u hun diensten aan.

Diensten en apparatuur op de camping
De eerste keer dat ik een paar keer per jaar een paar keer per week een paar keer per week een paar keer per week een paar keer per week....
Het belangrijkste op de camping, zelfs in Arpheuilles, is om alles wat je nodig hebt om te slapen en te eten mee te nemen. Als u voor de tent kiest, moet u een aantal essentiële accessoires koken: fornuis, kachel of draagbare barbecue. Als u uw barbecue vergeten bent, geen probleem, uw camping biedt een collectieve barbecueplaats voor uw geslaagde barbecue-avonden. Het is aan jou om te kiezen! Denk aan de koeler, bestek, keukengerei en serviesgoed (kopjes, glazen, borden). Kies duurzame accessoires die u gemakkelijk kunt schoonmaken in de afwasruimte die op de camping voor u gereserveerd is. Nog een advies van uw camping in Arpheuilles? Plan uw menu’s voor een optimale organisatie op vakantie. Ingeblikt voedsel kan erg handig zijn tijdens het kamperen om koken te vermijden. Klaptafels, klapstoelen en andere faciliteiten kunnen ook zorgen voor een comfortabeler maaltijd. Een wasbak, een natuurzeep en een spons zijn ook nodig om de afwas op de camping te doen: denk er eens over na. Mocht u een accessoire vergeten zijn, een specerij, geen paniek, geen paniek, dan vindt u in uw camping een kruidenierswinkeltje. Voor alle andere wensen of verzoeken kunt u ook terecht bij de receptie van de camping voor informatie. Voor vakantiegangers die niet willen koken, biedt uw 3-sterren camping Arpheuilles u de mogelijkheid om in de snackbar van de camping te eten. In de buurt van uw vakantieplaats vindt u ook een grote oppervlakte, in Saint Germain Laval, zodat u zich tijdens uw vakantie nog beter kunt bevoorraden.

Contact

Camping Arpheuilles
Lieu dit Arpheuilles
42590 Saint-Paul-de-Vézelin

+33(4) 77 63 43 43

Email

arpheuilles.camp@gmail.com

GPS

Lat. : 45.9095625 - Long. : 4.069852999999966

Camping Arpheuilles

Lieu dit Arpheuilles - 42590 Saint-Paul-de-Vézelin

Phone

04 77 63 43 43

GPS

Lat. : 45.9095625 - Long. : 4.069852999999966

Opening van de camping

Open van 19 april tot 7 september

betaling

CB - Chèque Vacance - Vacaf - Chèque - Espèce