Navigatie

04 77 63 43 43 - 42590 Saint-Paul de Vezelin - Open van april tot september

facebook
instagram

Onze verplichtingen

Back Home

Onze verplichtingen

Onze engagementen

Het team !!

De camping Arpheuilles is geregistreerd in een gezinsvriendelijk en gezinsvriendelijk campingregister, alles wordt gedaan zodat de kinderen plezier hebben en de ouders kunnen genieten van de rust van de omgeving aan de oevers van het meer van Villerest. Om 23.00 uur alle activiteiten worden gestopt zodat uw vakantie gemakkelijk is
Elk seizoen verwelkomt het campingteam u met goede humor en professionaliteit om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Het hele team zal aanwezig zijn tijdens uw verblijf om het beste aan uw verwachtingen te voldoen. Vanaf uw aankomst tot uw vertrek staan ​​wij tot uw beschikking om het meeste uit uw vakantie te halen.
In een natuurlijk bosrijke en heuvelachtige omgeving, stelt camping Arpheuilles u voor om een ​​vakantie door te brengen met een overvol team van goed humeur en de wil om u prachtige momenten te laten beleven!
Of het nu gaat om de onderhouds- en onderhoudsteams, de activiteitenleiders, de mensen die verantwoordelijk zijn voor de boodschappen en de receptie ... al het personeel van de camping heeft maar één missie: u een uitzonderlijke vakantie bezorgen en u de regio laten ontdekken! in een omgeving van volle natuur, familie en vredig.
Dankzij een warme sfeer en een menselijke dimensie, zal uw verblijf ook worden gevuld met prachtige vergaderingen en momenten die bevorderlijk zijn voor entertainment en ontsnapping tijdens uw vakantie.

Verantwoordelijke Eco-camping

De camping zet zich in voor een duurzame ontwikkeling, een lid van Via Natura, we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u een ecologisch verantwoord verblijf heeft.
Energie: onze installaties zijn uitgerust met spaarlampen en zonne-verlichting.
Onderhoudsproducten: gebruik van ecologische producten
Afval: de camping heeft een ruimte voor het sorteren met verschillende containers.
Voor eten heb je de keuze tussen kippen of compost.
Verspilling: er wordt een ruimte voor delen opgezet om niet weg te gooien wat je aan het einde van je vakantie hebt, maar om het te delen.

Daarom vragen we je om je uiterste best te doen om op jouw schaal bij te dragen aan dit succes:
- Beperk het waterverbruik
- Doe de lichten uit
- Let op het verbruik van toiletpapier dat beschikbaar is in het sanitair.
- Respecteer de tri-selectieve !!!!


Camping Arpheuilles

Lieu dit Arpheuilles - 42590 Saint-Paul-de-Vézelin

Phone

04 77 63 43 43

GPS

Lat. : 45.9095625 - Long. : 4.069852999999966

Opening van de camping

Open van 19 april tot 7 september

betaling

CB - Chèque Vacance - Vacaf - Chèque - Espèce