Navigatie

04 77 63 43 43 - 42590 Saint-Paul de Vezelin - Open van april tot september

facebook
instagram

Reglement van orde

Back Home

Reglement van orde

ALGEMENE VOORWAARDEN:

1/ Toelatingsvoorwaarden::

Om een camping te mogen betreden, te vestigen en op een camping te mogen verblijven, moet u toestemming hebben gekregen van de beheerder of zijn vertegenwoordiger. Het is zijn plicht om ervoor te zorgen dat de camping goed onderhouden en geordend is en dat de toepassing van dit interne reglement wordt nageleefd.... Door op de camping te verblijven, aanvaardt hij de bepalingen van dit reglement en verbindt hij zich ertoe deze na te leven. Minderjarigen die niet worden vergezeld door hun ouders (die op de camping verblijven) worden niet geaccepteerd op de camping.

Politieformaliteiten.
Iedereen die minstens één nacht op de camping moet verblijven, moet eerst zijn of haar identiteitsbewijs aan de beheerder of zijn vertegenwoordiger overleggen en de door de politie vereiste formaliteiten vervullen.

Installatie :

De tent of caravan en de bijbehorende uitrusting moeten op de daarvoor bestemde plaats worden geïnstalleerd volgens de instructies van de beheerder of zijn vertegenwoordiger.

4/ Ontvangstbalie:

April/mei/juni open van 10u tot 12u en van 17u tot 19u - Juli/augustus/september open van 9u tot 12u30 en van 14u30 tot 19u. Bij de receptie krijgt u alle informatie over de diensten van de camping, informatie over de mogelijkheid om te tanken, sportinformatie, toeristische attracties in de omgeving en diverse nuttige adressen. Een brievenbus is bedoeld voor het ontvangen van klachten (vragenlijst) en is beschikbaar voor gebruikers.

Royalty’s:)
De kosten worden betaald aan de receptie. Het bedrag staat bij de ingang van de camping en bij de receptie. Deze zijn afhankelijk van het aantal overnachtingen op de camping. De gebruikers van de camping worden uitgenodigd om de dag van tevoren de receptie op de hoogte te stellen van hun vertrek. Kampeerders die van plan zijn te vertrekken voor de openingstijden van het onthaalkantoor moeten de dag van tevoren hun kosten betalen.

Geluid en stilte...
Gebruikers van de camping worden aangespoord om alle geluiden en discussies te vermijden die hun buren kunnen storen. Bijeenkomsten van mensen voor vrijgezellenfeesten zijn ten strengste verboden. De geluidsapparaten moeten dienovereenkomstig worden aangepast. Deur- en koffersluitingen moeten zo discreet mogelijk zijn. Honden en andere dieren mogen nooit op grote schaal worden achtergelaten. Ze mogen niet op de camping achtergelaten worden, ook al zijn ze opgesloten in de afwezigheid van hun meesters die er burgerlijk verantwoordelijk voor zijn. Hun behoeften moeten buiten de camping worden gedaan. De totale stilte moet tussen 23.00 en 08.00 uur zijn. Tussen middernacht en 8 uur ’s nachts, tijdens de avonden georganiseerd door de camping (één keer per week in het hoogseizoen) en tussen 8 uur en middernacht op zaterdag in het laagseizoen. De directie geeft zich het recht om mensen die dit artikel niet naleven onmiddellijk te evacueren.

Bezoekers:

7/ Bezoekers

Na toestemming van de beheerder kunnen bezoekers worden toegelaten tot de camping onder de verantwoordelijkheid van de kampeerders die hen ontvangen. De kampeerder kan bezoekers ontvangen bij de receptie. Indien deze bezoekers de camping mogen betreden (maximaal 4 personen per plaats), dient de kampeerder die ze ontvangt een vergoeding te betalen. Bezoekersauto’s zijn niet toegestaan op de camping.

Voertuigverkeer en parkeren:]]
Op de camping moeten voertuigen met een maximumsnelheid van 10 km/u rijden. Verkeer is verboden tussen 22.30 uur en 8.00 uur. Sluiting van het hek van de camping om 22.30 uur, opening om 8 uur (toegang mogelijk te voet door het hek). Alleen voertuigen van de kampeerders die op de camping verblijven, mogen op de camping rijden. Parkeren, wat ten strengste verboden is op plaatsen die gewoonlijk door campings worden bezet, mag geen belemmering vormen voor het verkeer of de installatie van nieuwkomers.

9 / Getuige en verschijning van de faciliteiten:9 / Getuige en verschijning van de faciliteiten:

Iedereen is verplicht zich te onthouden van elke handeling die de netheid, de hygiëne en het uiterlijk van de camping kan aantasten. Het is verboden om afvalwater op de grond of in goten af te voeren. Caravanners" moeten hun afvalwater legen in de daarvoor voorziene installaties. Huishoudelijk afval, allerlei soorten afval, papier, moet bij het afval worden weggegooid. Iedereen is verplicht zich te onthouden van elke handeling die de netheid, de hygiëne en het uiterlijk van de camping en zijn voorzieningen, met inbegrip van de sanitaire voorzieningen, zou kunnen aantasten. Het is ten strengste verboden om buiten de daarvoor bestemde vuilnisbakken te wassen. Het wordt echter getolereerd op voorwaarde dat het discreet is en de buren niet stoort. Hij zal niet


 • Gehandicapten
  Gehandicapten

  De camping werd gelabeld in 2019 door “tourisme en handicap”, voor mentale en fysieke
  beperkingen.

 • Wifi
  Wifi

  De WiFi is gratis en beschikbaar in de speelzaal en aan de bar voor alle kampeerders.
  Wifi connection

 • Dieren
  Dieren

  Dieren zijn gratis en mag u meenemen tijdens uw vakantie. Eén dier per huurder en maximum twee per plaats.

Camping Arpheuilles

Lieu dit Arpheuilles - 42590 Saint-Paul-de-Vézelin

Phone

04 77 63 43 43

GPS

Lat. : 45.9095625 - Long. : 4.069852999999966

Opening van de camping

Open van 19 april tot 7 september

betaling

CB - Chèque Vacance - Vacaf - Chèque - Espèce