Navigatie

04 77 63 43 43 - 42590 Saint-Paul de Vezelin - Open van april tot september

facebook
instagram

Zwemactiviteiten op de camping

Back home

Zwemactiviteiten op de camping

Zwemactiviteiten op de camping

De camping is een bevoorrechte bestemming voor vakantiegangers die willen genieten van zwemgelegenheden en natuurlijke waterpunten, en is een ideale bestemming voor het hele gezin!

Zwemactiviteiten op de camping...
Op een camping zijn er meestal infrastructuren voor volwassenen en kinderen. En daaronder is het zwembad! Het is een van de belangrijkste troeven van vakantiehuizen. Zodra de zon terugkeert, zijn de zwembaden vol. Het zwembad bestaat uit een groot zwembad, dat geschikt is voor veel mensen, en een peuterbad voor de allerkleinsten. Kinderen brengen er hun dagen door en ouders ontspannen zich er.
Camping d’Arpheuilles, gelegen in Saint Paul de Vezelin, in het departement van de Loire (42), biedt u een verwarmd zwembad van 26 graden, geopend vanaf 1 mei om jong en oud te vermaken. Een groot zwembad van 13m x 7m met ligstoelen en parasols wacht op u om te genieten en te ontspannen onder de zon van de Loire (42). De ijsbaan van 4m x 4m met een diepte van 40 cm is gereserveerd voor de allerkleinsten met armbanden of boeien en wordt begeleid door hun ouders voor een veilig bad.

Het komt ook voor dat er natuurlijke waterlopen door de camping lopen, zoals bijvoorbeeld een rivier. Vanaf dat moment kunnen vakantiegangers gebruik maken van deze mogelijkheid om erin te zwemmen. Ze kunnen ook allerlei wateractiviteiten doen!
Een privéstrand met fijn zand is ook beschikbaar aan de oevers van de Loire vanwege de geografische ligging van de 3-sterren Camping d’Arpheuilles. Aan activiteiten op Camping d’Arpheuilles aan het water is er geen gebrek.

Zwemactiviteiten op de camping...
Gelegen aan de oevers van de Loire, biedt de camping ook toegang tot natuurlijke waterpunten. Vakantiegangers kunnen dan genieten van allerlei watersporten, zoals zwemmen, maar niet alleen. De allerkleinsten kunnen genieten van de bouw van een zandkasteel op het fijne zandstrand van de camping Arpheuilles, gelegen aan de oevers van de Loire. Ligstoelen staan ter beschikking van de klanten om te zonnen en te ontspannen aan de oevers van de Loire.

Voor de meest sportieve klanten kan ze ook kanoën op de Loire en zijn zijrivieren. De kampeerders kunnen stroomopwaarts, op slechts een uurtje rijden met de kano, in het hart van de kloof van de Loire, het Château de la Roche ontdekken, dat verankerd is op de rotsachtige top. Ze kunnen zelfs stoppen om het te bezoeken. Stroomafwaarts varen ze door de meanders van de Loire naar de haven van Bully, waar ze kunnen stoppen om te eten in het restaurant met een panoramisch uitzicht. Deze door de camping voorgestelde activiteiten vereisen extra deelname van de klanten voor de huur van de uitrusting.

De camping aan de oever van de Loire is de ideale vakantiebestemming voor gezinnen en groepen vrienden die willen genieten van water en sportieve activiteiten. Er zijn vele mogelijkheden en er is voor elk wat wils en voor elke smaak en leeftijd. Deze rivier heeft ook een paar meren, die toegang geven tot andere soorten wateractiviteiten, zoals waterfietsen, surfen, zeilen, ...

Met een rustig meer en directe toegang tot het water is de camping een ideaal vertrekpunt voor kanovaren. Dus, ben je klaar om te beginnen?

Contact

Camping Arpheuilles
Lieu dit Arpheuilles
42590 Saint-Paul-de-Vézelin

+33(4) 77 63 43 43

Email

arpheuilles.camp@gmail.com

GPS

Lat. : 45.9095625 - Long. : 4.069852999999966

Camping Arpheuilles

Lieu dit Arpheuilles - 42590 Saint-Paul-de-Vézelin

Phone

04 77 63 43 43

GPS

Lat. : 45.9095625 - Long. : 4.069852999999966

Opening van de camping

Open van 19 april tot 7 september

betaling

CB - Chèque Vacance - Vacaf - Chèque - Espèce